Bel of mail ons voor een afspraak

Away-Fashion werkt op unieke wijze door bij haar klanten op locatie te verkopen. Na overleg komen wij met de gewenste kleding en accessoires bij u in de balletschool, sportschool of vereniging, om in uw eigen omgeving de artikelen te showen en verkopen. Voor u betekent dit, dat wij extra werk uit handen kunnen nemen, door bijvoorbeeld het aanmeten van groepspakjes of spitzen.

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken in onze showroom / atelierruimte in Dordrecht. 
Het opkorten of vermaken van kleding wordt in ons atelier op vakkundige wijze afgewerkt. 

Graag eerst een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom!

56a62c41b411c
56a62c41c427c

Spitzen

Spitzen aanmeten.

Spitzen kunnen niet verkocht worden via de webshop. De spitzen moeten aangemeten worden door iemand met veel ervaring. Waarbij er gelet wordt op de sterkte en vorm van je voet, dat is van belang voor het bepalen van de juiste soort spitzen.

Je mag alleen spitzen dragen als je spieren genoeg ontwikkeld zijn, door bijvoorbeeld jarenlange training.
Meestal wordt er niet verkocht aan leerlingen onder de 12 jaar.

Op de meeste balletscholen bepaalt de docente of de leerling er aan toe is. 
In ons assortiment verkopen wij de merken Bloch, Capezio, Wear Moi en So Dança.

Voorwaarden

Voorwaarden voor aankopen in onze online-shop. Wij leveren de artikelen direct uit voorraad. Door de verkoop op balletscholen en de directe verkoop in de shop kan het voorkomen dat een bepaald artikel of een bepaalde maat niet meer op voorraad is. 
Wij zullen per mail of telefonisch contact met u opnemen over de te verwachten levertijd.

De bestelde artikelen kunnen binnen 8 dagen na aflevering onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. U bent ons dan alleen de verzendkosten verschuldigd, ook voor het retourneren van de goederen, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Beschadigde, verontreinigde en/of gedragen artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Tevens kunnen panty’s niet worden omgeruild of teruggestuurd.

De orderafhandeling en verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling. Nadat het bedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten op onze bankrekening is bijgeschreven, zullen de artikelen zo snel mogelijk worden verzonden.

Artikelen die niet in ons standaard-assortiment zitten en niet op de site staan, maar die speciaal voor u besteld zijn, kunnen niet worden teruggenomen, geruild of geannuleerd. Eventuele fouten in prijzen en omschrijvingen voorbehouden.